?>

Kínos: újabb hibát találtak a Windows 7-ben, amitől nem lehet leállítani a rendszert

2020. február 11.
7.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Várható volt, hogy miután a Microsoft leállítja a Windows 7 hivatalos támogatási időszakát, tonnányi hibajelenség bukkan majd fel az operációs rendszerhez, melyeket javítani kellene, csakhogy a redmondi óriás részéről már semmi nem garantált.
 

A legújabb hibajelenség nem más, minthogy leállításkor a felhasználók egy hibaüzenetet kapnak, miszerint nincs jogosultságuk ehhez a tevékenységhez, ezáltal sem kikapcsolni, sem újraindítani nem tudják a gépüket, kivéve abban az esetben, ha egy kis áramszünetet rögtönöznek.

Hogy a problémát mi okozza, azt nem tudni még, de több alternatív megoldás is létezik már rá, ezáltal a Ctrl+Alt+Delete lenyomásával behozható feladatkezelőben a képernyő jobb alsó sarkában található piros gombbal működik a dolog, de akkor is, ha egy másik profilt készítünk a gépen, és oda átjelentkezve próbáljuk meg leállítani.

A Microsoft egyelőre nem reagált az esetre, ezért egyelőre kérdéses, hogy javítják-e a hibát, hiszen lassan egy hónapja már hivatalosan nem támogatják az operációs rendszert, noha egyszer már így is közbe kellett lépniük soron kívül.
3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Azt a szégyent bakker.

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

HIHETETLEN!!!!!

válasz erre

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Istenem de gáz...

válasz erre