Kimarad a Samsung új 108MP-es kamerája a Galaxy S20-ból és S20+-ból?

2020. január 11.
9.4511
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy jól ismert tipster, aki rendre szivárogtat ki végül igaznak bizonyuló információkat a mobilos iparból, IceUniverse azt állítja, hogy sem a Samsung Galaxy S20-ba, sem a Galaxy S20+-ba nem kerül be a cég új 108MP-es kamerája.

Ettől függetlenül viszont tényleg tiszteletét teheti a szériában a kérdéses kamerarendszer, azonban egy harmadik modellben, a Galaxy S20 Ultrában. A másik két variáns elviekben 12 megapixeles szenzorokat fognak használni, legalábbis annak egy fejlesztett változatát.

Hiszen régóta 12 MP-es kamerák feszítenek a Samsung mobiljaiban, viszont az új széria két gyengébb darabja esetében megnövelik a pixelek méretét 1,8 mikrométeresre, ami eddig 1,4 mikrométer volt, úgyhogy kvázi kompenzálni fognak az S20-nál és az S20+-nál is.

4 hozzászólás

Levi87

9 hónapja, 4 napja

CharlieFirpo írta:
Mintha láttunk volna ilyen megoldást már másnál is... khmmm Apple.
Azért ott kicsit más a helyzet. Ott egy telefon van, ami picit gyengébb kamerában és emellett 100 ezerrel olcsóbb. Itt egyetlen készülék lesz ami jobb kamerában, gondolom kb 100 ezerrel drágábban. Ez konkrétan undorító lehúzás. Már ha így lesz valóban.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 4 napja

Hát... Nem túl szimpatikus húzás. Sokaknak nem lesz az.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 5 napja

Mintha láttunk volna ilyen megoldást már másnál is... khmmm Apple.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 5 napja

Ehh ügyes húzás...

válasz erre