Kijelzőbe építve térve vissza a TouchID?

2018. február 08.
1.3781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Most hogy a Vivo megcsinálta a tutit, azaz, az ujjlenyomat olvasót sikeresen beépítette a kijelzőbe, kötelezővé tette a piacvezető gyártóknak, hogy mihamarabb ők is megoldják ezt a feladatot, és állítólag az Apple már idén abszolválja is azt.

Jean Baptiste Su, az Atherton Research elemzője úgy véli, az idei iPhone-ok közül az X Plus lehet az, amelyik esetében az Apple visszahozza a többek által hiányolt TouchID-t, de innovatív módon.

Cupertinoban vélhetően úgy vélik, kár hogy nem ők találták fel a spanyolviaszt, de muszáj lesz lépni a kínai Vivo által bevezetett megoldásra, így az elméletben akár lehetne is ráció, ha nem vélnék úgy, hogy a FaceID korszerűbb megoldás az elődnél.

Ezt egyelőre nem mondták ki az Apple-nél, és mivel a Samsung az Apple előtt szokta bemutatni a zászlóshajóit, így arra is van esély, hogy az almás cég kivárásra játszik, megnézik mit lép idén a Samsung, hiszen nekik az elsődleges feladatuk a legnagyobb konkurenciát legyőzni, évről évre.
3 hozzászólás

Harder

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Furcsállnám ha most megcsinálnák mégis, amikor azt nyilatkozták hogy a TouchID-ről lemondtak, de bármi lehet, mert a FaceID-t nem hiszem hogy beteszik az olcsóbbik telefonba ami idén jön, márpedig az nagyon úgy fog kinézni mint az X.

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Dög lenne, de nem hiszem én sem.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Erre nem sok esélyt látok. Megmondta az Apple hogy az az irány már nem kell neki.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink