Kijelző alá épített arcfelismerőt mutatott be a ZTE

2021. március 01.
70.3631
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő technológiai újdonságot jelentett be a kijelző alá épített szelfikamerák világában a ZTE, akik az MWC 2021 részeként mutatták be, hogy technológiájuk második generációja hatékonyan képes a 3D-s arcfelismerésre is.
 

Mindezzel kapcsolatban hangsúlyozandó, hogy a kijelző alá épített formában, ezáltal a telefon paneljén keresztül az arcfelismerő berendezés egyáltalán nem látszik át, de a kijelző felületén képesek kiemelkedően sok fényt átpréselni olyan formában, hogy megtízszerezték az arc 3D-s képét generáló projektor pixelsűrűségét.

További technológiai újdonság, hogy a szenzor körüli területnél a képpontsűrűsége a 200 ppi helyett 400 ppi-re emelték, így a felület teljesen egységes összhatást kínál, egyáltalán nem látható, hogy kamerát építettek mögé, miközben a technológia megbízhatósága annyira magas szintet képvisel, hogy akár még hitelesítési folyamatokhoz, például fizetéshez is használhatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

TEchie

1 hónapja, 2 hete

Hát ez rohadt gáz.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete

Ez nagyon hitvány!

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete

Azért az utolsó fényképet csak így elé rakták, míg a másiknál direkt megdöntötték és úgy már kinyílt. Ez elég fura bemutató volt. Nem túl meggyőző.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete

Hát ezt könnyű lesz átverni. De androidnál már megszoktuk.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete

Hát nem túl meggyőző.

válasz erre