Kigyulladt az iPhone-od? Ja, hogy ez csak a tokja!

2016. október 23.
2.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha mindig is tetszett a kiégett Samsung Galaxy Note 7 dizájnja, és szeretnéd, ha iPhone 7-ed úgy nézne ki, mintha hatalmas füstfelhő társaságában kigyulladt volna, akkor mindennek van egy sokkal egyszerűbb módja annál, minthogy belevágd a telefonodat a tábortűzbe.

A UNIQFIND csapata ugyanis megalkotott egy tokot, valamint egy egyszerűen felragasztható matricát is az Apple masinájához, amely olyan hatást kelt, mintha kigyulladt volna a készüléked.

A kérdéses tok, illetve skin az elő- és a hátlapot egyaránt égett hatásúvá teszi, és nem csak a legújabb, hanem az ötödik generációig visszamenőleg minden iPhone-hoz elérhető, szóval amennyiben be akarod ugratni a barátaidat, most itt a remek alkalom, hogy beszerezz egyet a gyártó honlapjáról.

Kigyulladt az iPhone-od? Ja, hogy ez csak a tokja! - 2. kép


Kigyulladt az iPhone-od? Ja, hogy ez csak a tokja! - 3. kép

3 hozzászólás

Porthos

4 éve, 11 napja

Mekkora trollkodás!

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 napja

És miért nem ennek a dizájnját kapta meg?


Értem én a trollkodásd, de akkor sérthetetlennek kellene lennie a másik félnek, de az iPhone az egyik leggyúlékonyabb telefon szériától függetlenül. Pici arányban persze, de akkor is... Mintha a korrupt politikus ellen úgy szólalna fel az ellenzék, hogy mi csak alig-alig lopunk.

válasz erre

Kileah

4 éve, 11 napja

Nagyon menő!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink