Kifejezetten okos otthonokhoz biztosít intelligens szülői felügyeletet a Netgear

2017. november 22.
7.1581
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Netgear bejelentette, hogy a Circle Media Labs segítségével megalkották az intelligens szülői felügyelet legmagasabb szintjét, hiszen mostantól az Orbi Tri-band WiFi rendszerek és a Nighthawk routerek segítségével a felnőttek könnyebben szabályozhatják az otthoni internetcsatlakozást.

A gyártó mindehhez egy speciális, Circle with Disney névre keresztelt szoftvert álmodott meg, ami egy roppant intelligens módja annak, hogy a családok egyszerűen beállíthassák otthon a routeren keresztülmenő forgalmat, ezáltal például azt, hogy mennyit internetezzen a gyermek, vagy miket nézhessen meg a világhálón.

A Circle with Disney egy okostelefonra letölthető applikáció, mely képes kommunikálni a Netgear említett termékeivel, így külön profilok hozhatók létre a család minden tagjának, melyekkel lehetőségünk nyílik beállítani a szűrési szintet, de van alvás üzemmód és természetesen távoli kezelési lehetőség egyaránt.

Az alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy a Netgear routereihez csatlakoztatva a szülők figyelemmel kísérjék, hogy a gyerekek mennyi időt töltenek az interneten és ott milyen tartalmakat néznek meg, de az ingyenes applikációval akár még a weboldalakon felbukkanó reklámok is tilthatók.

A Netgear kínál továbbá havi 5 dollárért egy prémium applikációt is, aminek részeként további extrákat állíthatunk be, így akár azt is meghatározhatjuk, hogy a család bizonyos eszközei milyen időintervallumban csatlakozzanak a routerhez.
2 hozzászólás

Huginn

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na, ne már, hogy havi +5 dolcsi az eszközönkénti szabályzás... Ez minden lesz, csak sikertermék nem. Elsőként legyen elterjedt a platform, aztán lehet lehúzni a népet, ha mindenképp ez a cél. Ez így viszont bukta a javából.

válasz erre

technomancer

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Egész érdekesen hangzik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink