Kifejezetten gazdag gyerekeknek szól egy új közösségi oldal

2016. október 13.
2.2451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Alaposan felháborította az internet világát egy a napokban elrajtolt közösségi portál, amely a Rich Kids nevet kapta a keresztségben, érdekessége pedig, hogy kifejezetten a gazdag gyerekeknek, illetve általánosságban a gazdag embereknek szól.

Lényege ugyanis, hogy az általunk ismert és használt közösségi portálokkal ellentétben a Rich Kids nem ingyenes alapokon működik, aki ugyanis ezt használja, havonta 1000 dollárt kell fizessen ahhoz, hogy bármit megoszthasson másokkal, noha a regisztráció teljesen ingyenes, de ezzel az oldal funkciói még nem használhatók.

A portál több célból jött létre, így az első hírek szerint kifejezetten azért, hogy segítséget nyújtson a gazdag embereknek arra, hogy kitűnjenek a Facebook vagy az Instagram tömegéből, mert a szegényebb felhasználók a Rich Kids-en legfeljebb csak nézhetik, amint a tehetősebbek gusztustalan módon hódolnak hedonista hajlamaiknak.

Mivel ez a cél a várakozásoknak megfelelően alaposan kiverte a biztosítékot az embereknél, ezért a közösségi oldal finomított céljain, és hozzátették, hogy a befolyó pénzösszeg egyharmadát a szegényebb gyermekek oktatására fordítanák majd.
3 hozzászólás

VDemon

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az igen. meglepett smiley Ha van akinek ez bejön hát hajrá.... mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Szánalmas.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ebbe mi a felháborító? Ez olyan, mintha yacht vásárláson háborodnának fel, azt se tud mindenki venni, többség csak nézi. Sok gazdag emberszabásút lehúzzák jó sok pénzel azok meg bohóckodnak a felületességükkel, ennyi ez az oldal. Eddig is voltak mindenféle VIP klubbok, ez ugyanaz csak neten. Aki ezen felháborodik az irigy. Értéktelen magamutogató emberekre irigy. Ráadásul ezek többnyire gazdag szülök ostoba kölkei. Jobb is, ha nem a facebookon parádéznak. röhögő smiley Én csak azt bánom, hogy nem nekem jutott eszembe az oldal.

válasz erre