Kifakadt Leslie Jones, mert kihagyják a női Szellemirtókat a folytatásból

2019. január 21.
3.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2016-os Szellemirtók-reboot igencsak megosztóra sikeredett, főképp azon a téren oszlanak meg a vélemények, hogy miért is volt rossz a film, de a legtöbben egyöntetűen a női főszereplőkre hivatkoznak ilyenkor.

Éppen ezért várunk sokat a pár napja bejelentett Szellemirtók 3-tól, melyben viszont már nem a rebootban megismert hölgyek fognak főszerepelni, ez pedig roppant mód felháborította Leslie Jones-t, a szóban forgó film egyik főszereplőjét. Egy tweet keretei között osztotta meg a véleményét:

Annyira inzultáló. Mintha ezzel azt mondanák nekünk, b*sszátok meg, nem számítotok. Ez egy olyan húzás, amit Trumptól várna az ember. (Trump hangján) "Csináljuk újra a Szellemirtókat férfiakkal, jobb lesz, mint nőkkel, azok a nők nem Szellemirtók". Annyira szemét húzás. És nem érdekel, ki mit gondol, kimondom a véleményem!

Talán kimondhatjuk, hogy Jones véleménykifejtése nem lesz túl népszerű, és az is könnyen meglehet, hogy egy ilyen megszólalással földbe is állította a női csapat jövőjét. Már ha egyáltalán volt jövőjük, persze.


4 hozzászólás

Levi87

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

Amilyen fos filmet csináltak, örüljön hogy bárki még szóba áll velük.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

Valaki szóljon már neki, hogy ennek semmi köze a nemekhez, egyszerűen SZ.A.R volt a filmjük és próbálják helyrehozni azzal, hogy elfelejtetik...

válasz erre

betyár

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

Majd kapja az ívet.

válasz erre

login_password

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

röhögő smiley nem csoda h kihagyják őket.

válasz erre