Kiderült, mit mondott volna Nixon elnök, ha kudarcba fullad a Holdra szállás

2019. július 17.
2.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Holdra szállás most különösen forró pite így az Apollo-11 küldetésének ötvenedik évfordulóján, no meg ugyebár úgy fest, hogy éveken belül megismétlik a bravúrt, ugyanis 2024-ben megint csak útnak indulnak az asztronauták.

Benne volt azonban a pakliban, hogy a legénység nem fog visszatérni, esetlegesen a Holdon ragadnak, ebből fakadóan pedig Nixon elnök készült egy olyan beszéddel is, ami abban az esetben hangzott volna el, ha kudarcba fullad a küldetés. Eme dokumentum most napvilágot látott, íme:

A sors úgy rendelte el, hogy azok, akik békés célzattal felfedezni indultak a Holdat, a Holdon fognak békében nyugodni. Ezek a bátor emberek, Neil Armstrong és Edwin Aldrin, tudják, hogy nincs remény a hazajuttatásukra. Azonban azzal is tisztában vannak, hogy áldozatuk az emberiség számára reménységet adhat. Ez a két bátor ember az emberiség legnemesebb céljáért adta életét: az igazságért való keresésért.

Családjuk és barátjaik gyászolni fogják őket, ahogyan a nemzet is; az egész világ gyászolni fogja őket, ahogyan a Föld Anya is, amely két gyermekét az ismeretlenbe küldte. A küldetésükkel elérték, hogy a világ emberei egynek érezzék magukat; az áldozatuk nyomán még szorosabbá válik az emberiség közötti kapocs.

Az ősi időkben az emberek az égbe tekintettek, a csillagképekben pedig a hőseiket látták. A mai időkben ugyanezt tesszük, viszont a mi hőseink hús-vér hősök. Egyesek követni fogják őket, és egészen biztosan hazatalálnak majd. Ellenben ezek az emberek voltak az elsők, akik megtették ezt, és mindörökké a szívünkben fognak élni.

Minden egyes ember, aki a Holdra tekint éjszaka, tudni fogja, hogy egy másik világ egy bizonyos pontján van valami, ami mindig is az emberiséget fogja képviselni.
útnak indulnak az asztronauták.'>
4 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 1 hónapja és 26 napja

Valahol szomorú, hogy ennyire nyilvánvaló: nem szívből jövő, őszinte érzéseket mondanak el a politikusok ilyen helyzetben.... wtf smiley Minden meg van tervezve az utolsó pontig.

válasz erre

login_password

5 éve, 1 hónapja és 26 napja

Erre is fel kellett készülni.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ilyenkor az összes forgatókönyv elkészül, ez természetes.

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 27 napja

Mindenre fel voltak készülve.

válasz erre