Kiderült, hogy mi van a Samsung Galaxy S10 belsejében

2019. március 01.
6.5111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár alig pár nappal ezelőtt mutatta be a Samsung a Galaxy S10 okostelefont, azonban néhány felhasználó máris megkaparintott egy-egy példányt annak érdekében, hogy alaposan darabokra szedjék.

Bár a hátlap leszerelése egyáltalán nem tűnik egyszerű feladatnak - ez részben a szigetelésnek köszönhető -, odabent viszont már meglepően egyszerűen szerelhető, többnyire csavarozható és pattintható elemek várnak majd ránk, aminek jóvoltából megtudjuk, hogy a legtöbb alkatrész moduláris, könnyen cserélhető.

Az alábbiakban ráadásul nemcsak a hagyományos Galaxy S10, hanem az S10+ is szétszerelésre került, miközben megismerkedhetünk a kameralyuk felépítése mellett azzal is, hogy miként működik, egyáltalán hogyan néz ki a kijelző alá beépített ujjlenyomat-olvasó.

Nézd nagyban ezt a videót!





mutatta be a Samsung a Galaxy S10 okostelefont, azonban néhány felhasználó máris megkaparintott egy-egy példányt annak érdekében, hogy alaposan darabokra szedjék.'>
3 hozzászólás

Kozlegeny

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Játssza a hülyegyerek a fejét, a kevertszálas Nitros kesztyűjében, a tizenhetedszerre szétszedett telefonnal?
1. Elsőnek mindig a SIM foglalatot vesszük ki.
2. Egy koszos kártyalappal nem jön le a hátlap.
3. A kamera kiszedésénél az alaplapot csúnyán meggörbítette, (ez látszik az összeszerelésnél), illetve elejtette, az egyetlen ütés érzékeny alkatrészt.
4. Az akkumulátort sosem vesszük ki hidegen, mert rendesen ragaszkodik a helyéhez, ha egy fél centis spaklival feszegeted, jó esetben sérül, rossz esetben ?nagy bada bum?
5. Összeszerelésnél az akut 0,6 Nm-el kellene öt másodpercig préselni, (vagy rendesen a helyére toszogatni a kezecskéddel), nem finoman kocogtatni ujjbeggyel.
6. A hátlapon a tapaszokat illene kicserélni, ha vízállónak szeretnéd látni a kacatodat és 0,9 Nm-el egy erre gyártott gumipadban lepréselni.
7. A SIM foglalatot utolsónak tesszük vissza.
8. A kezed törne le te majom, a youtube videód miatt a sok nyomoronc otthon barkácsol, és ha nem sikerül, (mert nem fog) hozzák, hogy ?tegnap még működött, ma meg már nem kapcsol be??

válasz erre

Porthos

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ifixit pontra leszek kiváncsi. Szerintem egy pont max.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

El nem tudom képzelni hogy ez valakit tényleg érdekel. röhögő smiley

válasz erre