Kiderült, hogy melyek voltak idén a Youtube legtöbbet nézett videói

2018. december 10.
5.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Youtube szokás szerint ismét elkészített egy speciális összeállítást, aminek részeként kiderült, hogy melyek voltak idén a videómegosztó leginkább felkapott témái.

Bár önmagában a Youtube Rewind 2018 videó is megér egy misét, hiszen főként külföldön népszerű Youtuberek szereplésével lettek felelevenítve a legnépszerűbb videós tartalmak 2018-ból, ezáltal az egyes részletek megértéséhez azért ismerni kell egy kicsit, hogy mi történt az idén a világban - főként egyébként a tengerentúlon.

A Youtube adatai szerint egyébiránt a legtöbb embert idén Harry herceg és Meghan hercegné házassága érdekelte, a királyi család által indított hivatalos live streamet ugyanis 11 millió ember nézte világszerte, de 2,3 millióan nézték a SpaceX történelmi kilövését is, amikor egy Teslát juttattak a világűrbe.

A Youtube mindemellett kiemelte még a Fortnite-ot is - rögtön a videó elején a buszos témában arról emlékeznek meg -, lévén 2018-ban a legnépszerűbb videojáték volt a platformon, de inkább nézzétek meg magatok az alábbi viccelődést, hogy ti hány érdekességre ismertek rá benne.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nekem minden érdekes volt benne, lévén lövésem nincs éppen mi a trend. röhögő smiley

válasz erre