Kicsit késhet a Xiaomi Mi 6

2016. december 28.
3.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az androidos okostelefonok piaca ismét nagy bejelentések előtt áll, hiszen néhány héten belül egymást követi majd a CES 2017 és az MWC 2017, ahol rengeteg új mobil kerülhet bejelentésre.

A jövő év egyik nagy várományosa a szinte semmiből jött kínai óriás, a Xiaomi új csúcsmodellje, mely ismét borsot törhet a nagyok alá. Nemrég sajnos rossz hírek érkeztek a Xiaomi Mi 6-ot illetően, hiszen kínai források szerint késik a debütálás. A bejelentést februárra várták, az MWC 2017-re, a megjelenést pedig márciusra.

Ehhez képest a friss pletykák szerint leghamarabb áprilisban kerülhet piacra a Xiaomi Mi 6, melynek oka állítólag a Snapdragon 835-ös SoC. A Qualcomm a hírek szerint nem áll még készen az idei csúcsmodellek többségét hajtó rendszerchippel, amit megerősíthet az is, hogy nemrég a Galaxy S8 kapcsán is áprilist vetettek fel, ami ugye szintén Snapdragon 835-tel jöhet.

Ettől függetlenül szinte biztos, hogy a legtöbb csúcsmobilt márciusig bejelentik a gyártók a nagy rendezvénypáros egyikén, vagy egy dedikált sajtóeseményen.
3 hozzászólás

betyár

3 éve, 11 hónapja és 8 napja

Nem olyan gáz ez a csúszás szerintem.

válasz erre

Santonio

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

De gáz ez a snapi csúszás...

válasz erre

Gólem

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Várható volt hogy nem eszik olyan forrón a kását. Lehet hogy ezért csúszik az S8 is.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink