Kickstarteren az Awesomenauts - Starstorm (Frissítve)

2013. augusztus 20.
5241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Épp az imént publikáltam a első cikkem az oldalon, mikor is szembejött, a cikk alanyának bizony készül a kiegészítője is.

A napokban felkerült ugyanis a Kickstarterre a Ronimo szervezésében az első hivatalos kiegészítő, amely a Startorm névre hallgat.

A fejlesztők $125 000 dollárt szeretnének összeharácsolni a projektre, ami úgy tűnik, sikerülhet is, hiszen még 29 nap van hátra, és már most $59 040-en áll a számláló.

A kiegészítőben a kötelezőnek számító új karakterek mellett új featurek is kerülnek, így pl. megjelenik a specator mód, a globális chat és egy új, két karos controllerekre tervezett irányítás is.

A készítők további ún. strech goalokat is készítettek, ahogy az már szintén szokás, így ha az alapjátékra össze is gyűlik, további adományok fejében újabb extrák kerülnek a játékba, így például új pályák, zenék, de akár egy pályaszerkesztő is. Én drukkolok. És Ti?

Mindössze egyetlen hét alatt összegyűlt a Ronimo által kért összeg, így már biztosra vehetjük, hogy a közeljöbőben megkapja első expanzióját az Awesomenauts. Most már csak a további adakozókon múlik, hogy a megadott strech goalok közül mik kerülnek még a játékba, így ha fennmarad a további érdeklődés, akár pálya- vagy AI szerkesztőt is kaphatunk a szinte megszokott új karakter/pálya/zene trió mellé.
nincs még hozzászólás