Advertisement

Ki még nem gyulladt, de ropiként törik az LG V20 védőüvege

2016. november 02.
2.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már egy korábbi stresszteszt is felhívta a figyelmet arra, hogy az LG V20 bár egy egész jó kis telefon lett, azonban a hátsó kamerát védő üveg olyan törékenyre sikerült, hogy a gyakorlatban igazából csak dísznek van jelen a készüléken, mert még önmagát sem képes megvédeni semmitől.

A készülék megjelenése óta azonban egyre több hír bukkan fel a világhálón azzal kapcsolatban, hogy az LG V20 kameravédő üvege sokkal érzékenyebb, mint korábban gondoltuk, így egyre-másra érkeznek a beszámolók arról, hogy ez a védőréteg úgy törik, mint a ropi.

Többek között a Pocketnow-hoz eljuttatott beszámolók alapján például egy kisebb leejtést biztosan nem bír ki épségben az üveg, de sok felhasználó spontán törésről is beszámolt, így az asztalra letett vagy zsebre dugott készülékek esetén is többen tapasztalták, hogy szilánkosra törött ez a kis átlátszó darabka.

Ki még nem gyulladt, de ropiként törik az LG V20 védőüvege - 2. kép

Egyelőre csak feltételezések vannak azzal kapcsolatban, hogy miért ilyen sérülékeny a telefon aprócska védőüvege, de sokak szerint a gyártó rosszul tervezte meg, így a beépítés miatt nagy feszültség alatt van, ezáltal a legkisebb mikrokarcok is könnyedén megrepeszthetik.
2 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 8 hónapja és 7 napja

Egy tartósabb üvegre ingyen cserét kell vállalniuk és kész. A lustábbak meg unalmas perceikben kaparják ki az üveget, oszt már el se kell vinni.

válasz erre

TEchie

5 éve, 8 hónapja és 7 napja

Spontán csak nem törik be, ne szivassatok már.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink