Kevin Spacey már megint egy irtó para videót tett ki az ünnepek alkalmával

2019. december 25.
10.6111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kevin Spacey lett talán az egyik legnagyobb "áldozata" a #metoo kampánynak, és bár alapjáraton felmentették a bíróságon, de filmszerepeket továbbra sem kap, köszönhetően annak, hogy Hollywoodban gyakorlatilag sátánként kezelik.

Tavaly készült az év vége felé egy videója, amiben bár kimondatlanul, de magára öltötte a Kártyavár-béli karakterét, Frank Underwoodot, és azt üzente a rajongóinak a szerepben, hogy ne higgyenek el mindent, amit róla állítanak. Ezt követően mentették fel a bíróságon.

Most megint kiadott egy videót, ezúttal az ünnepek alkalmával, amelyben egy kandalló előtt ülve bújik megint csak Frank Underwood figurájába, ám ezúttal sincs ez konkrétan kimondva. A videóban Spacey azt hangsúlyozza, hogy ahogyan átlépünk 2020-ba, szeretné egy kicsit jobbá tenni a világot, ezért elmondja, hogy legközelebb, amikor valaki olyat tesz, ami neked nem tetszik, akkor persze azonnal támadhatsz, vagy visszafoghatod magad, és meglépheted a váratlant, és elárasztod az illetőt kedvességgel.

Elképesztően bizarr módját választja Spacey annak, hogy miként kommunikáljon a közönsége felé ebben a kellemetlen helyzetben, de a like-ok/dislike-ok számát elnézve bejön az embereknek a színész videója.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Az egyik legnagyobb színész. Akik tehetnek róla, ássák el magukat hogy most nincs foglalkoztatva. Van aki meg haza sem mehet Amerikába mert elítélt bűnöző és istenként tisztelik. Szánalmas.

válasz erre

Huginn

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hollywoodban gyakorlatilag sátánként kezelik
Az ő főszereplésével jön majd a Lucifer 5. évada? :-D

Komolyra fordítva: tudom, pénzzel szinte mindent el lehet intézni, de ha a bíróság valaki elítél vagy felment, azt a döntést illik tiszteletben tartani, vagy lehet fellebbezni... A szájhagyomány útján terjedő dolgoktól mindig is falra másztam, pláne, ha kellőképp szembemegy a tényekkel.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Óriási!!!! röhögő smiley

válasz erre

bekecs

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Imádom ezt a színészt és rohadt mérges vagyok a meetoozó patkányokra, be kéne verni az összes tetvet a sittre.

válasz erre