Kevin Smith megerősítette, létezik a Snyder-féle verzió Az Igazság Ligájából

2019. augusztus 03.
2.7291
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A rajongók Az Igazság Ligája megjelenése óta hallatják a hangjukat, hogy adja ki a Warner Bros a Zack Snyder-féle verziót, mivelhogy a munkálatok során át kellett adnia a stafétát Joss Whedonnak, aki végül befejezte a filmet, miután Snyder lánya öngyilkos lett.

Igen ám, viszont Whedon elvileg alaposan átformálta a művet, valamint a vágás során is egy teljesen más mozi született a projektből, mint amit Snyder eredetileg eltervezett, így a rajongók azóta is várják Snyder vágását Az Igazság Ligájából, ami kapcsán Kevin Smith megerősítette, hogy valóban létezik.

Hozzá kell tenni viszont, hogy bár létezik a Snyder Cut, tudni illik, nem egy kész produktumról beszélhetünk, amit csak úgy ki lehetne rakni a piacra. Rengeteg jelenetben hiányoznak a vizuális effektek, a zöld háttér előtti színészkedést láthatjuk.

Ettől függetlenül ez nagy valószínűséggel csak olaj volt a tűzre, merthogy most, hogy Kevin Smith tisztázta, hogy a Snyder Cut nem csak egy mítosz, a rajongók egészen biztosan még hangosabban fogják követelni ennek a kiadását.
4 hozzászólás

petrovicsz

7 hónapja, 1 napja

De kiváncsi lennék rá...

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 2 napja

De megnézném!

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 2 napja

Én kíváncsi lennék rá nagyon. Ez egy érdekes összehasonlítási alap lehetne.

válasz erre

inkognito

7 hónapja, 2 napja

Nem mindegy nekik? Miért akarják annyira látni?

válasz erre