Kevin Hart visszalépett az Oscar-gála vezetésétől

2018. december 07.
5.1971
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akik esetlegesen már beleélték magukat a nemrégiben befutott információba, miszerint Kevin Hart fogja lezavarni a következő Oscar-gálát, azoknak szomorú hírünk van, ugyanis az úriember visszamondta a tisztséget.

Természetesen jó oka volt rá, lévén Kevin Hart 2009 és 2011 között nem kevés homofób posztot tett közzé Twitteren, melyeknek java része bár törlésre került, mégis felszólította az Akadémia, hogy kérjen bocsánatot, különben másik házigazdát keresnek.

Emberünk ezután Instagramon posztolt egy videót, hogy nem fog elnézést kérni, és inkább nem fogja vezetni a műsort, hiszen elmondása alapján már számtalanszor előszedték ezt az ügyet a múltjából, rengetegszer magyarázkodott ennek kapcsán, más emberként éli azóta a mindennapjait, ellenben kicsivel később Twitterén kért bocsánatot az LMBQT-közösségtől.

Hart elmondása alapján nem szétválasztani akarja az embereket, sokkal inkább egymáshoz közel hozni őket. Kevin Hart melegellenes tweetjeit egy csokorba szedte egy Twitter-felhasználó, a kapcsolódó Instagram videó alatt ezt is megnézheted:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,4 hozzászólás

betyár

7 hónapja, 4 napja

Legalább kiáll az elvei mellett.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 4 napja

Tényleg elvárták tőle hogy több éves dolgokat törölgessen? Hát az milyen már?

válasz erre

techiii

7 hónapja, 4 napja

A múltat felesleges mindig felhozni.

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja, 4 napja

Mindkét fél megérthető szerintem.

válasz erre