Kevin Hart lesz a következő Oscar-gála házigazdája!

2018. december 05.
7.1711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Várható volt, hogy Jimmy Kimmelt lecserélik, lévén hiába zavarta le a tavalyi Oscar-gálát kiemelkedően, idén már érezhető volt, hogy kezd kifogyni a szuflából, így a következő rendezvény házigazdája már nem ő lesz.
 

A helyére nem más érkezik, mint a komikusi és színészi pályán is tevékenykedő Kevin Hart, amit ő maga erősített meg a saját Instagram profilján, nem mellesleg azt is kiemelte, hogy számára ez élete egyik legnagyobb lehetősége.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it?s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it?s time to rise to the occasion #Oscars

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,


Vélhetőleg a szervezők teljes vérfrissítést akarnak a következő gálára, hiszen az idei esemény roppant mód alacsony nézettséget generált, abban nem is kétkedünk, hogy Kevin Hart jó munkát fog-e végezni, hiszen bár színészi pályafutása nem a legrózsásabb, a stand-up comedy világában abszolút a legjobbak közé tartozik.
3 hozzászólás

inkognito

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Bírom jó lesz!

válasz erre

csirkee

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Szerintem jó döntést hoztak. Nagyon bírom a tagot.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Na akkor lesz baromkodás.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink