Kevesebb mint két év és a Samsung már csak a második lesz, állítja a Huawei vezére

2019. április 03.
3.7311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a Huawei márkával igencsak számolni kell, ráadásul a kínaiaknak önbizalmuk is van rendesen, a CEO szerint kevesebb mint két év, és már az ő brandjük lesz a top a világon.

A BusinessInsider hozott egy le egy érdekes cikket, amelyben richard Yu szavait is többször idézik, aki szerint a Huawei 2021. január 1-jén már a világ vezető mobilgyártója lesz, megelőzve a Samsungot.

Ezután megemlítette, hogy a Vivo, az Oppo és a többi trendinek hangzó kínai gyártó sokkal kisebbek mint ők, nem fejlesztenek annyit, nem áldoznak olyan sokat a kutatásokra, így továbbra is a Samsung és az Apple az a két cég, akiket riválisnak tartanak.

Beszélt a saját operációs rendszerükről is, amit szűkszavúan jellemzett, majd hozzátette, hogy ez csak egy B terv, teljesen elégedettek a Google megoldásával. A végén áttért a Mate X-re és a hajlítható mobilokra is. Elmondta, hogy valóban drága, de ezt csak top vásárlóknak szánják, ám a jövőben egyre olcsóbbak lesznek ezek a megoldások és az ő koncepciójuk lehet a nyerő az évek múlásával.
4 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 5 hónapja

Mióta megelőzték az Apple-t azok pénzügyi problémákkal küszködnek, csődközelbe kerültek... Jah, nem, semmi nem változott. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 5 hónapja és 1 napja

Amíg be nem perli őket az Apple meg a Samsung a folyamatos lopás miatt. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 5 hónapja és 1 napja

Hát ahogy most menetelnek, simán esélyes.

válasz erre

inkognito

5 éve, 5 hónapja és 1 napja

Van rá ráció.

válasz erre