Kettőt előre, egyet hátra - itt a Xiaomi Mi A3

2019. július 17.
2.8881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egy ideje már számítani lehetett a Xiaomi új generációs középkategóriás mobiljára, sőt még az is borítékolható volt, hogy a Mi A3 lesz az újdonság, ez pedig a mai napon be is bizonyosodott, bár sajnos kétes érzelmeink vannak vele kapcsolatban.

Egyrészt a kínaiak úgy döntöttek, hogy felhagynak a tavalyi évben látott megoldással, így nem érkezett Lite variáns, valamint a 6 colos OLED panel felbontása csupán HD+ lett, pedig a 2018-as modellek már FHD+ sűrűséget tudtak.

Ez tehát visszalépés, ahogyan az árazás is, ami durván 82-90 ezer forint körül várható itthon, és ez lehet még túl pozitív gondolat is részünkről. Jó hír is van azért a hardvert illetően, amelyek közül az egyik a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó.

Ez mellett van itt korrekt Snapdragon 665 és 4GB memória, valamint 4030mAh-s akkumulátor. A másik érdekesség a 3 modulból álló kamerarendszer, ami egy 48MP+8MP+2MP szenzorból épül fel.

Előbbi a fő modul f/1,79 rekeszértékkel, második egy ultraszéles látószögű míg a harmadik egy mélységérzékelő egység. Az Android One programban résztvevő újdonság előlapját sem hanyagolták el, ugyanis egy 32MP-es szelfikamera csücsül a csepp alakú notchban.
2 hozzászólás

okrosa

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

A Mi CC9-nek kellett volna MiA3 néven megjelennie. Sajnos a Mi CC9e lett a MiA3 remélem a Mi CC9-et hamarosan kiadják MiA3Pro vagy MiA3T néven.
Személy szerint jobban örültem volna ha a Mi9T lett volna az alapja a MiA3-nak.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Snapdragon 665 de ****. wtf smiley

válasz erre