Két új iPadet is bemutatott az Apple: jön az új Pad mini és az iPad Air!

2019. március 19.
3.6321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple tegnap ismét frissítette termékkínálatát, ezáltal - sajtóközlemény keretein belül - bemutattak a nagyvilágnak két új iPadot, melyek között a legújabb iPad mini mellé egy 10,5 hüvelykes iPad Air is tartozik.

Lássuk elsőként a szép nagyra nőtt iPad Airt, mely nagyobb kijelzője (egy 2224x1668 képpontos True Tone megjelenítő) ellenére látványosan lefogyott, miközben erejét alaposan megnövelték, hiszen az Apple A12-es bionikus lapkája dolgozik benne, a tárhely tekintetében pedig 64GB-os és 256GB-os modellek közül válogathatunk majd a kínálatból.

A hagyományos iPad és az iPad Pro közötti átmenetet képviselő iPad Air ezüst, arany és asztroszürke színekben érkezik, felszerelték Touch ID-vel, Lightning porttal, de nem hiányzik még belőle a jack csatlakozó sem, miközben csatlakoztatható hozzá Apple Pencil, sőt egy Smart Keyboard is. Az eszköz 194 990 forinttól vált rendelhetővé.

Két új iPadet is bemutatott az Apple: jön az új Pad mini és az iPad Air! - 2. kép

Az Apple bemutatta továbbá a legkisebb iPadot is, mely iPad mini név alatt 2015 óta várt egy frissítésre. Ebbe is az új lapka került, ugyanúgy 64GB és 256GB tárhely közül válogathatunk, hovatovább ezüst, arany és asztroszürke színekben számíthatunk rá, csak éppen egy 7,9 hüvelykes kibővített Retina kijelzőn élvezhetjük a tartalmat. Az eszköz már szintén elérhető az Apple boltjából, méghozzá 154 990 forinttól.
5 hozzászólás

regedit

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Jájj, egy újabb túlárazott vágódeszka. Venni újat, kidobni régi! röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Minit olcsóbbra vártam, mondjuk ennél sokkal ****abb hardverrel. röhögő smiley Nem rossz ajánlatok ezek és hallgattak az igényekre, ami Applenél mostanában ritka.

válasz erre

Levi87

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Szép csendben lefrissítettek mosolygó smiley, a Mininek most biztos rengetegen örülnek! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Új iPad mini komoly versenyző, de a nagyobb iPad helyett akkor inkább már a 2017-es iPad Pro.

válasz erre

inkognito

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Ez csak ráncfelvarrás.

válasz erre