Két személyre szóló előfizetést tesztel a Spotify, bemutatkozik a Premium Duo

2019. március 28.
4.1471
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Újfajta előfizetést tesztel a Spotify, a The Verge értesülései szerint ugyanis a szolgáltató egy úgynevezett Premium Duo tagsággal állt elő, amely akkor lesz tökéletes választás, ha a közvetlen közelünkben nem csak mi vagyunk rendszeres felhasználók.

A Premium Duoval ugyanis két személyre szabott tagságot biztosítanak. Csakúgy, mint a családi előfizetés esetén, úgy itt is ugyanazon cím alatt kell laknunk a másik illetővel, az ár pedig 12,5 euróra lett belőve. Bár ez külföldön sok országban kedvezményes árnak minősül - merthogy nem kevés országban 10 euró az egy főre jutó tagságdíj - viszont ha nálunk bevezetnék, vélhetőleg arányosan viszonyulna az itthon lévő 5 eurós havidíjhoz.

Ezzel az előfizetéssel megnyílnak a kapuk a Duo Mix előtt, amely lényegében egy olyan lejátszási lista, ami a két fél zenehallgatási ízlését keveri, és ahogyan folyamatosan használjuk az alkalmazást, ez a közös lista úgy frissül automatikusan. Persze lehetőség lesz a saját listánkat is megosztani a partnerrel.

Jelenleg csak Írországban, Dániában, Lengyelországban, Kolumbiában és Chilében elérhető a Premium Duo, vélhetőleg ha beválik a dolog, akkor globálisan is bevezetik.
4 hozzászólás

betyár

5 hónapja, 3 napja

Mindent bevetnek.

válasz erre

login_password

5 hónapja, 3 napja

Feleslegesnek érzem, bár én nem használom.

válasz erre

muki

5 hónapja, 4 napja

Ha tényleg ketten használhatják majdnem ugyan azon az áron, akkor biztos megéri pároknak.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 4 napja

Ha ugyan azon az áron adják mint a sima prémiumot akkor oké.

válasz erre