Két szélsőséget fednek le a legújabb Entroware laptopok

2017. június 29.
3.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Entroware, mint Egyesült Királyságbeli hardvergyártó mindig is a magas minőségű, Linux alapú hardvereiről volt híres, legyen az desktop, szerver vagy éppen hagyományos laptop, így nem is meglepő, hogy a legújabb hír velük kapcsolatban két új masina bemutatásával kapcsolatos.

A cég az Entroware Hybris R1 valamint az Entroware Apollo R3 laptopjainak leleplezésével került újra a Linux közösség középpontjába. Mindkét modell esetében természetesen Ubuntu Linux operációs rendszert kell a hardver fölé képzelnünk, ebből is az alábbi verziókkal lehet majd megvásárolni az újdonságokat: Ubuntu 16.04.2 LTS, Ubuntu 17.04, Ubuntu MATE 16.04.2 LTS vagy Ubuntu MATE 17.04.

Annak ellenére, hogy mind a kettő esetben igen erős és a modernkor trendejeinek megfelelő eszközzel találkozhatunk, mégis két szélsőséget hivatottak lefedni. Míg az Apollo személyében egy kifejezetten az üzleti életbe szánt laptopot láthatunk, addig a Hybris esetében a Linux alatt játszó gamer felhasználókat szeretnék kiszolgálni.

A technikai paramétereknél is a lehető legújabb megoldásokat találjuk, ellenben ezt most nem részleteznénk, de mindeképpen érdemes megemlíteni, hogy annak ellenére, hogy az Apollo irodai felhasználásra lett tervezve, opcionálisan igényelhetjük Nvidia GPU-val is.
2 hozzászólás

Levi87

2 éve, 24 napja

Kár hogy csúnyák ezek a laposok általában.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 24 napja

De jó lenne ilyenről tesztet is olvasni. Nem terveztek ilyesmit?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink