Két héten belül jelentik be a Samsung Galaxy Fold új premierdátumát

2019. április 23.
3.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Samsung hivatalos közleményben is megerősítette, hogy elhalasztják a Galaxy Fold premierjét a korábbi botrányok miatt, ezt a plusz időt pedig a bejelentett problémák kivizsgálására fogják ráfordítani.

A dél-koreai cégóriás továbbá azt is megjegyezte a közleményben, hogy az elkövetkezendő két héten belül várható a friss premierdátum leleplezése, írja a The Verge. Remélhetőleg addig valóban fixálni tudják az eddig felmerült problémákat, és a jövőben nem fordulnak elő kritikus hibák.

Persze a legtöbben még mindig májusi megjelenést várnak, ami főképp azért fontos, mert júniusban debütál a Huawei Mate X, és vélhetően a Samsung is szeretné kihasználni addig az időt, hogy minden figyelem rájuk forduljon, legalábbis ami a hajtható mobiltelefonokat illeti.
botrányok miatt, ezt a plusz időt pedig a bejelentett problémák kivizsgálására fogják ráfordítani.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 5 hónapja és 7 napja

Egyszerűbb lenne beismerni hogy ez most - ismét -nem jött össze.

válasz erre

techiii

5 éve, 5 hónapja és 7 napja

Kár kiadni.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 5 hónapja és 7 napja

G.ci sok felesleges pénze van annak, aki ezek után is veszi ezeket a hajlítható izéket. röhögő smiley Különcködnek, de valójában előtesztelik a tömegtermékké válás előtt. Pár év múlva elérhető lesz mindenkinek a technológia és nem lesz zsákbamacska se, hogy vajon működik-e még, ha most kinyitom. röhögő smiley

válasz erre