Két héten belül érkezik a Scientific Linux 7.3

2017. január 12.
3.1481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Red Hat 7.3 megjelenése óta folyik a munka a Scientific Linux legfrissebb verzióján, amelynek megjelenési dátuma olyannyira közel van, hogy Pat Riehecky információi alapján a január 25-ei debütálás tartható.

A Red Hat Enterprise legújabb változatának megjelenésével párhuzamosan megkezdődött a rá épülő forkok fejlesztése, így a CentOS mellett a Scientific Linux 7.3 mérföldköveit is fixálták. Az azóta eltelt idő alatt a végleges megjelenéshez vezető rögös út kevésbé tűnik rögösnek, hiszen a hajnali órákban elérhetővé vált az első RC kiadás.

A következő két hétben kvázi sportot űznek majd a tesztelők és a fejlesztők egyaránt a hibakeresésből, és amennyiben nem észlelnek majd kritikusnak vélt bug-ot, akkor a mostani RC verziót újra kiadva, persze kisebb javítások patch-csével együtt megjelenik a stabil Scientific Linux 7.3.

A várakozásokkal ellentétben sajnos nagy horderejű, látványos változásokat nem hoz az ingyenesen használható Red Hat fork, tulajdonképpen lekövettek pár, főleg fájlrendszert érintő módosítást, amelyet az Enterprise verzióban alkalmaztak.
1 hozzászólás

VDemon

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Na nézzük is! mosolygó smiley

válasz erre