Két hét múlva véget ér Amerika történelmi Demo-2 űrküldetése

2020. július 18.
4.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Történelmi küldetés Amerika számára a Crew Dragon misszió, hiszen hosszú idő után először történt űrrepülő-kilövés amerikai földről, mely során Bob Behnken és Doug Hurley asztronauták vonultak a Nemzetközi Űrállomás fedélzetére.

A duó még két hetet fog az ISS-en tölteni, utána azonban hazatérnek, lévén Jim Bridenstine, a NASA atyaúristene bejelentette, hogy augusztus 2-án várható az említett űrhajósok hazaérkezése. Még egy nappal előtte útnak indulnak, viszont ezek a dátumok aszerint módosulnak, hogy az időjárás mit diktál valójában.


A Demo-2 misszió lezártával megnyílik az út az első repülés felé, amire aláírt a SpaceX - ez augusztus 30-án esedékes, mégpedig Crew-1 név alatt, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Kennedy Űrközpontból ejtik meg a nagy rajtot.
űrrepülő-kilövés amerikai földről, mely során Bob Behnken és Doug Hurley asztronauták vonultak a Nemzetközi Űrállomás fedélzetére.'>
4 hozzászólás

inkognito

4 éve, 26 napja

Akkor nemsokára mehetnek az első turisták.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 26 napja

Óriási feeling lehet ott fent. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 26 napja

Milyen fura hogy az egyikük már egyáltalán nem fiatal. Azt gondoltam, az ilyen küldetésekre fiatalabbakat válogatnak be.

válasz erre

betyár

4 éve, 26 napja

Elég időt töltöttek ott.

válasz erre