Két hét múlva rendezik az openSUSE konferenciát

2018. május 08.
3.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az openSUSE projekt mögött álló csapat publikálta, hogy kicsit több mint két múlva, május 25 és 27 között kerül megrendezésre az idei konferenciáőjuk, ahova a fejlesztők és a támogatók mellett az egyszerű felhasználókat is szívesen várják.

A konferencia május 25-én, pénteken nyitja a kapuit, majd pedig 27-én, vasárnap zárja azokat a csehországi Prágában, azon belül is a Cseh Egyetem Információ Technológiai szakán.

Az esemény három napja alatta többi hasonló konferenciánál látottakhoz workshopok, általános beszélgetések és előadások is jelen lesznek, ahol az openSUSE jövőjéről ejtenek majd szót az érintettek, valamint a fejlesztések jelenlegi állapota sem marad titokban.

A rendezvény fő támogatói közt olyan neveket találunk, mint a SUSE, ARM, MySQL, Tuxedo Computers, Linux Magazin, vagy éppen az Admin Magazin, így biztosak lehetünk benne, hogy a srácok kitesznek magukért, így magas színvonalú esemény kerül megrendezésre Prágában.
3 hozzászólás

VDemon

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Kimennék nagyon szívesen! Egyszer voltam még csak ilyenen, nagyon király volt a hangulat! mosolygó smiley

válasz erre

strogg

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Tavaly kint voltam, (cég küldött) most zajlanak az egyeztetések ki lesz az idei nyertes röhögő smiley Lehet megint én röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 4 hónapja és 24 napja

Mekkora nerd az arc a képen röhögő smiley

válasz erre