Két csúcsmobilon dolgozhat az Apple

2017. augusztus 07.
2.6331
dfp profilja, adatai
dfp
Már csak hetek vannak hátra az okostelefonos piac következő zsúfolt időszakáig, hiszen olyan óriások mutatják be új csúcsmobiljaikat a következő pár hónapban, mint például az LG, a Google, a Samsung vagy éppen az Apple.

Az Apple ráadásul nagyon úgy fest, hogy az eddigi hagyományokat megtörve kettőnél több újdonságot mutat majd be, az eddigi hírek szerint pedig mindenki háromra számított. Nemrég azonban felbukkant néhány hír, melyek a Samsung Display azon üzeméből származhatnak, ami az iPhone 8 OLED kijelzőin dolgozik.

Koreai források szerint az eddig már nagyjából belőtt 5,8 hüvelykes OLED panel mellett dolgoznak egy 6 hüvelykes panelen is, mely állítólag az iPhone 8 Plus kijelzője lehet. 100 százalékos kihasználtság mellett állítólag egy év alatt 124 millió 6 hüvelykes és 130 millió 5,8 hüvelykes OLED panelt készíthet a gyár.

Egyelőre érdemes még visszafogottan kezelni ezt a hírt, hiszen a két méret között nincsen túl nagy különbség, reálisabb lenne egy 5,8-6,2-es felosztás, mint például a Samsung esetében.
3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 13 napja

Na ez most már egyre érdekesebb , rengeteg pletyka jön és mindegyik más és más. Most már tényleg kíváncsi vagyok.

válasz erre

Levi87

1 éve, 13 napja

Már csak egy hónap és minden kiderül!

válasz erre

Harder

1 éve, 13 napja

Na ez meglepő hír! Ha ezt meglépik és jön egy a sima 8-nál is drágább 8 Plus, nagyon nagy zúgolódás lesz!

válasz erre