Készülékházból előugró kamerát tervez az Essential?

2018. március 06.
2.4231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas szabadalom bukkant fel a napokban az Essential háza tájáról, az első okostelefonjával durván befürdött gyártó ugyanis a jelek szerint nem adja fel, és hamarosan egy újabb különlegességgel térhet vissza.

Persze a szabadalom benyújtása összességében még semmit nem jelent, de ha megvalósulnak a látottak, akkor az egyik következő Essential Phone egy olyan szelfikamerával rendelkezhet, ami nem az előlapból foglalna el helyet, hanem a készülékházból ugrana elő, ha szükség van rá.

A hír érdekessége, hogy a szabadalmat az Essential már 2016-ban benyújtotta, de azért csak most került elő, mert a kínai Vivo állt elő a napokban egy hasonló ötlettel, amitől mindenki el volt ájulva, azonban Andy Rubin jelezte, hogy Ázsiában nem találták fel a spanyol viaszt.

Készülékházból előugró kamerát tervez az Essential? - 2. kép

Az persze más kérdés, hogy szabadalom ide vagy oda, de vajon ki lesz az első gyártó, aki a gyakorlatban is megvalósítja majd ezt a megoldást, hiszen így beugró szigetek és egyebek nélkül lehetne megvalósítani a teljes előlapi kijelző ötletét.
3 hozzászólás

VDemon

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Hmmm ez nem rossz. Nagyon nem.

válasz erre

Levi87

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez marha csúnya már így képen is.

válasz erre

betyár

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nem rossz ötlet lévén vannak akik egyáltalán nem is használják.

válasz erre