Készül az élőszereplős Bambi feldolgozás a Marvel Kapitány írójával

2020. január 25.
6.3681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokakat már az is lesokkolt, ahogyan vászonra vitte a Disney az "élőszereplős" Az oroszlánkirályt, viszont hamarosan ismét kapunk egy szeletet ebből a mentalitásból, merthogy érkezik a hasonló módon formálódó Bambi feldolgozás is.

A forgatókönyvírói pozícióra a Disney az egyik házi íróját hozta be, Geneva Robertson-Dworetet, aki a Marvel Kapitányt is papírra vetette, arról viszont jelen pillanatban még nincs információ, hogy ki rendezheti majd az alkotást.

Dworet nem egyedül fogja írni a filmet, hiszen társíróként közreműködik Lindsay Beer is, aki például az Alicia Vikander-féle Tomb Raidert írta, valamint a Netflix eredeti gyártású szériájának, a Sierra Burgess egy lúzer szkriptjét is ő hozta tető alá. Szinkronszínészekről egyelőre még nincs infó, ahogyan megjelenésről sem.
4 hozzászólás

WickedSick

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Tommy írta:
Sorra buknak meg ezek a feldolgozások, de csak nem adják fel!
Megbuknak? Melyik bukott meg? Az egymilliárd felett záró Aladdin, az 1,6 milliárddal záró oroszlánkirály, az 1,2 milliárdot kaszáló Szépség és a szörnyeteg, a 960 millió dollárt hozó Dzsungel könyve, vagy melyikre gondolsz?

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Sorra buknak meg ezek a feldolgozások, de csak nem adják fel!

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 2 hete

Az. Igen.

válasz erre

betyár

8 hónapja, 2 hete

Úgy tűnik minden klasszikus Disney mesét feldolgoznak.

válasz erre