Készül a Lucy második része

2017. október 01.
3.3841
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint Luc Besson francia rendező elkezdett dolgozni a 2014-ben bemutatott Lucy című sci-fi filmen, melyből kiderülhet, hogy mi történt Lucyvel az átalakulását követően.
 

Luc Besson nagyon ért a sci-fihez, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például az egyik legsikeresebb filmje, Az ötödik elem, de ide sorolható a három éve bemutatott Lucy című mozifilm is, melyben a dögös Scarlett Johansson-t láthattuk. Bár a film premierjét nem időzítette túl jól Besson, ugyanis egy héttel a Galaxis őrzői előtt debütált a mozikban. Ennek ellenére világszinten 463 millió dollárt zsebelhetett be, a mindössze 40 millió dollárból készült Lucy.

A sikernek köszönhetően Besson úgy döntött, hogy elkészíti a film második részét, melynek forgatókönyvén már el is kezdett dolgozni. A Lucy 2 nagy valószínűséggel megmutatná, hogy mi történt a film főszereplőjével miután teljesen átalakult a különleges drog hatására. Természetesen egyelőre semmi pontosat nem lehet tudni, de reméljük hamar elkészül a film.
5 hozzászólás

zender

5 hónapja,

Szuper hír. Nagyon nagy film volt az első rész.

válasz erre

inkognito

5 hónapja,

Tetszett az első rész. Scarlett nagyon jól nyomta benne.

válasz erre

Porthos

5 hónapja,

Az külön jó hogy újra Luc Besson csinálja, nem bízta másra!

válasz erre

Levi87

5 hónapja,

Zsíííííír! Meg is nézem az elsőt gyorsan!

válasz erre

technomancer

5 hónapja,

Jó volt az első, várós ez is!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink