Késésben van, de hamarosan sok újítással érkezik a Solus 4

2018. február 16.
2.6551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Solus 4-nek a múlt hónapban kellett volna megérkeznie, így ha eddig vártunk, akkor most még egy kicsit tartsunk ki, mondja Joshua Strobl.

A Solus-tól Joshua egyre több információt tesz publikussá a késésben lévő oeprációs rendszerrel kapcsolatban. Ezek közt találjuk azokat az újítsokat, mint például az áttervezett Software Center a legújabb Driver Managment-tel a jobb hardveres támogatás érdekében.

Ez mellett kapunk Hotspot kompatibilitást, a Budgie 10.4.1-et, a Mate 1.20-at illetve a Wayland Session-t a Gnome változathoz. Ez utóbbi nagy szó, ugyanis eddig nem volt alapértelmezett sem a Budgie sem pedig a Gnome asztali környezethez, de mostantól nem lesz szükség utólagos ügyeskedésre részünkről.

Végezetül nem hagyta szó nélkül a motorháztető alatti dolgokat sem, így megtudtuk, hogy a Solus 4 a Linux Kernel 4.15-öt valamint a legújabb grafikus stack-et, a Mesa 18.0-át fogja hozni.
5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

TEchie

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ki akarom próbálni majd.

válasz erre

Porthos

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Soha nem próbáltam még de egyre jobban tetszik.

válasz erre

Harder

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nagyon komoly disztró!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Független, igényesen néz ki, saját felület + alternatívák és még napi használatra is alkalmas. Az egyik legjobb "újonc", kíváncsian várom a következő verziót is.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink