Képrészlet bukkant fel a OnePlus 6-ról

2018. március 29.
4.6821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jó szokásához híven, a kínai OnePlus sejtelmesen vezeti fel a közelgő OnePlus 6 okostelefont, és maga szivárogtat részleteket az eszközről, ezúttal a mobil előlapjának felső harmadából, ahol felbukkant a Notch.

Mondhatnánk, hogy mindenki az Apple-t másolja, ám a Notch már az Essential Phone esetében jelen volt, igaz kevésbé feltűnő formátumban, mint az iPhone X esetében. Carl Pei, a OnePlus vezetője a The Verge-nek nyilatkozott, ahol hosszasan részletezte, hogy miért is jó megoldás jelen pillanatban a szenzor sziget.

Mint mondta, ők a Notch-ot az értesítési sávra használják fel, így az nem foglal el értékes területet más applikációktól, így a tartalomfogyasztás a panel egészén történik. Azt is hozzátette, hogy eredetileg kisebbre tervezték a belógást, de végül úgy döntötek, hogy megtartják a fényszenzort és a LED értesítési fényt is a kamera mellett, ezért alakult ki a mostani méret (19,6×7,6 mm).

A másik, Apple-nél látott megoldás a gesztusvezérlés, amit nem idén akart bevezetni a vállalat, ám látták, hogy az iPhone felhasználók örömmel fogadták ezt a módszert, előrébbhozták a terveket, és először a béta firmware-be illesztették azt, de a OnePlus 6 esetében sztenderdként szerepelni fog, majd a jövőben pedig jöhet a gomb nélküli okostelefon használat.

Képrészlet bukkant fel a OnePlus 6-ról - 2. kép

2 hozzászólás

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 7 napja

Oltári gáz ez a majmolás.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ügyes lopás. Ismét! röhögő smiley

válasz erre