Kép szivárgott ki a HTC újdonságáról

2018. március 16.
3.9701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A szebb napokat is megélt HTC újra középpontba került, ám egyelőre még csak a közelgő HTC U12+ mobillal kapcsolatban, amelyről kedvenc leaksterünk, evleaks publikált a Twitter fiókjában egy képet.

A specifikáció már a hónap korábbi fázisában napvilágot látott, bár a HTC nem erősítette meg azt, bár nem is tagadta. Az újdonságról akkor azt tudhattuk meg, hogy a 6 colos WQHD+ LCD panel mellett Snapdragon 845-öt és 6GB-nyi memóriát kapott, ami mellé 3420mAh kapacitású akkumulátor dukál.

A számok mindig szépek, de a külcsín az, ami manapság sokat számít, ugyanis a Notch uralta világban minden egyes új mobil esetén kíváncsian várjuk, hogy a káva eltűntetése megidézi-e az Apple megoldását, vagy valami új, innovatív dolgot látunk majd.

A képen, amit láthatunk, hogy a HTC U12+ megúszta Notch nélkül a mérnökök ténykedését, de a káva elvékonyítása elég jól sikeredett. A hátlapon 2 kamerát, egy ujjlenyomat olvasót véltünk felfedezni, és van egy olyan érzésünk, hogy a manapság szintén népszerűnek számító üveg borítás öleli körbe a mobilt.




Kép szivárgott ki a HTC újdonságáról - 2. kép

4 hozzászólás

Harder

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Tucattelefon, NULLA innováció. Ne is csodálkozzanak hogy a kanyarban sincsenek.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Egyen telefon, sőt még rondább is az átlagnál. Nem találja a helyét a HTC...

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

PixelHero kérlek nézd már át a cikkeidet mielőtt kiteszed, állandóan teli van hibákkal. Nem vagyok nyelvtannáci, de egy picit jobban figyelj kérlek.

válasz erre

techiii

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Csúnyácska.

válasz erre