Kémfotókon a Nokia C1

2015. szeptember 15.
7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A finn gyártó első új okostelefonja állítólag Nokia C1 néven jelenne meg a forgalomban, a külső alapján pedig a nemrég szintén elsőként megjelent tábla kisebb formátumban felbukkanó testvéréről lenne szó.

Egy kínai portál néhány felvételt is közzétett a megoldásról, ezeket további renderképek egészítik ki, így már nem kell a sötétben tapogatóznunk - még akkor sem, ha hivatalos csatornákon keresztül még nem kaptunk egyértelmű megerősítést a visszatéréssel kapcsolatos tervekről.A Nokia N1 kisebb testvére az eddig megjelent információk alapján egy kereken 5 hüvelykes érintőképernyőt kapna, mégpedig 1080p felbontással, amely megfelelőnek tűnik.
 

Ehhez állítólag egy Atom chip társulna az Intel jóvoltából, mégpedig 2 GB RAM kíséretében, míg a specifikáció többi részletét illetően egy szerényebb összeállításra számíthatunk. Az biztosnak tűnik, hogy a szoftveres oldalon az Android 6.0 Marshmallow kapna majd helyet, a 2016-os megjelenés miatt ez nem is túl meglepő, ám eddig mindössze ennyit tudunk a fejlesztésről, amely tehát androidos vonalon próbálkozna meg a visszatéréssel.

Az, hogy idén megjelenjen a telefon teljesen kizárt, hiszen a Microsoftal kötött egyesség értelmében, 2015-ben még nem adhatnak ki okostelefont. Ha a Nokia tudja azt a minőséget hozni, amit annak idején, akkor szinte biztos, hogy a Microsoft rengeteg vásárolót fog veszíteni. Valljuk be őszintén, hogy sokan (köztük én is), csak azért vettem Windows Phone-t (Nokia Lumia 930), mert rajta van az a bizonyos név: NOKIA.

A kiemelt képen egy render kép látható, ami nem a végleges terméket ábrázolja.
nincs még hozzászólás