Kellemetlen vesztegetési ügybe keveredett az Apple biztonsági vezetője

2020. november 26.
45.3861
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Vélhetően egy életre elintézte, hogy ne dolgozhasson hasonló munkakörben Thomas Moyer, az Apple biztonsági vezetője - képünk bal oldalán látható -, akinek többek között éppen az volt a feladata, hogy megakadályozza azokat az ügyleteket, amibe most ő is belekeveredett.

Merthogy vesztegetés gyanúja miatt büntetőeljárás indult Thomas ellen, amiért a BBC magazin beszámolója szerint az Apple munkatársa azzal próbált fegyvertartási engedélyeket szerezni egy seriffhivatal vezetőjétől, hogy 70 ezer dollár értékű, azaz közel 200 darab iPad táblagépet biztosít neki ingyen.

A fegyvertartási engedélyeket a biztonsági személyzet tagjainak szerette volna igényelni Moyer, érdekesség pedig, hogy az ügyészség a rendőrség oldaláról is megvádolt már két embert, lévén tőlük származott az alapötlet, hogy iPadokat kaphassanak fegyvertartási engedélyekért cserébe, amiért akár több év börtönbüntetést is kiszabhatnak rájuk.
4 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 5 napja

Kíváncsi leszek azért én erre...

válasz erre

techiii

2 hónapja, 6 napja

Jézusom, hogy lehet ennyi esze?!

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 6 napja

Ubazd, ez tényleg kellemetlen.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 6 napja

Hát erre azért én kíváncsi leszek... Sántít ez a dolog, lehet hogy az Apple akart tableteket adni a rendőrségnek, és kicsit megkavarodtak az agyak.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink