Kegyetlenül jó áron érkezik a Disney+ streaming szolgáltatás

2019. április 12.
6.5491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy néz ki, hogy a Disney most alaposan megszorongathatja a Netflixet a saját streaming szolgáltatásával, merthogy megtudtuk, milyen árszabással fog bírni egy előfizetés a Disney+-on.

Maga a szolgáltatás november 12-én rajtol, legalábbis Amerikában, hozzánk csak később fog berobogni, azonban az árszabás brutálisan alacsonyra sikeredett: konkrétan 7, azaz hetes (!) dollár lesz egy hónapra a tagság!

Rajtkor 7500 sorozatepizód, 25 eredeti sorozat, 400 film, 100 korábbi mozis kiadás fogja fogadni az előfizetőket, reklámok egyáltalán nem lesznek a felületen, és egyaránt elérhető lesz játékkonzolokon, okostévéken és streaming-készülékeken is. A Marvel Kapitány például már induláskor benne lesz a kínálatban, de eredeti dokumentumfilmek is készülnek (pl. a Jégvarázs 2-höz egy "hogyan készült?").

Ez még nem minden, lévén a Disney+ lehetőséget biztosít rá, hogy letöltsd a tartalmait, így offline is nézhesd kedvenc filmjeidet, az meg már csak hab a tortán, hogy személyre szabhatod az avatarod, a profilod, és a többi.

Még mindig nem elég? Marvel-fanok, figyelem! Szóba került a Vízió és Skarlát boszorkány főszereplésével készülő sorozat, ami szintén erre a platformra érkezik Paul Bettany és Elizabeth Olsen főszereplésével, illetve egy Sólyom és A tél katonája sorozat is készül, természetesen Anthony Mackie-vel és Sebastian Stannel. Ó, és a Loki sorozat is formálódik, Tom Hiddlestonnal a főszerepben.

Még mindig nincs vége a sornak, merthogy a Disney+ első évében minden eddigi Star Wars-mozi felkerül a felhozatalba, és egy vadonatúj Star Wars-előzményhez adja a nevét ismételten Alan Tudyk és Diego Luna, akik a Zsivány egyesből ismeretes K-2SO droidot és Cassian Andort formálták meg. Végezetül pedig: a Simpson-család is felkerül.

Mint láthatjátok, döbbenetes szőnyegbombázás ez a Disney részéről, merthogy nem elég, hogy milyen bitang kemény tartalommal rajtol, de az árszabás egyenesen hihetetlen, amiatt pedig kár aggódni, hogy hozzánk nem jön majd, lévén egyelőre a papírforma azt mutatja, hogy az isten sem menti meg a sikertől ezt a platformot, így vélhetőleg mielőbb bevezetik majd mindenhol, persze aztán ki tudja, lehet közbejön valami eget rengető malőr.
4 hozzászólás

Harder

5 éve, 4 hónapja és 20 napja

Örülnék neki ha jönnének ide is, de szinte tuti, hogy csak amcsiban lesznek.

válasz erre

VDemon

5 éve, 4 hónapja és 20 napja

Nem tűnik túl olcsónak, azért az HBO még mindig olcsóbb és ráadásul magyar.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 4 hónapja és 20 napja

Nem rossz ár de ide hozzánk tuti nem jön szóval...

válasz erre

Gólem

5 éve, 4 hónapja és 20 napja

Jó kis beetető ár.

válasz erre