Keanu Reeves nemsokára csatlakozhat a Marvel-moziverzumhoz

2019. június 20.
3.8331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Keanu Reeves karrierje csúcsán van, lévén nem elég, hogy az idei év egyik legnagyobb kasszasikerének, a John Wick 3 élén állhat, de még egy bitang nagy dobásra is készül a játékiparon belül, hiszen a várva várt Cyberpunk 2077-ben kapott szerepet.

Ehhez még hozzájön, hogy Reeves egy végtelenül szimpatikus híresség, így a rajongók nem is tétováztak, elkezdtek lobbizni, hogy idén ő legyen Az Év Embere titulus tulajdonosa. Ám nem kizárt, hogy hamarosan újabb területre tévedhet, lévén Kevin Feige, a Marvel Moziverzum atyaúristene elmondta, hogy már régóta szemet vetettek a színészre.

Feige állítása szerint minden egyes film kapcsán tárgyalnak vele, hátha beszáll valamelyik projektbe, és bár ő maga nem tudja, hogy egyáltalán szerepelni fog-e valaha az MCU berkein belül, de minden erejükkel azon vannak, hogy kiagyaljanak valamit közösen ennek érdekében.

Hasonló az eset Jake Gyllenhaallal is, aki most a Pókember: Idegenben-ben fogja Mysteriot megformálni, és vele is már nagyon régóta folytak a tárgyalások, hogy összeegyeztessék végre a közös munkát.
legnagyobb kasszasikerének, a John Wick 3 élén állhat, de még egy bitang nagy dobásra is készül a játékiparon belül, hiszen a várva várt Cyberpunk 2077-ben kapott szerepet.'>
4 hozzászólás

zender

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Nem kéne.

válasz erre

login_password

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Érdekes lenne, bár biztos van olyan karakter amit jól el tudna játszani.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ki tudja, még jó szerep is juthat neki. Bár szerintem ez a magányos hős figura amit felépített ez a jó.

válasz erre

techiii

5 éve, 2 hónapja és 7 napja

Jaj nem kellene neki is belelépnie ebbe.

válasz erre