KDE Plasma 5.9 tesztre invitálják a felhasználókat

2017. január 11.
9941
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jonathan Riddell folytatja a KDE Neon Linux disztribúció csiszolását, valamint a legújabb open source megoldások integrálását a rendszerbe, de ha ez nem lenne elég, most tesztre invitálja a felhasználókat, hogy a KDE Plasma 5.9-es verzió a lehető legjobban idomuljon az operációs rendszerhez.
 

A KDE Plasma 5.9 stabil változata egyre közeledik, de a KDE Neon felhasználóinak már most lehetőségük van letölteni és kipróbálni a megújult asztali környezetet, amelyben már a következő generációs Wayland Display Server kapott helyet.

Jonathan Riddell elmondta, hogy nagyon sok kérdést kaptak a fejlesztői változatot használóktól, hogy mikor váltanak a Plasma 5.9-re, így egy alapos teszt után, amelyet elsősorban virtuális gépeken végeztek, és ahol tökéletesen együttműködött a rendszerrel, úgy döntöttek, hogy elérhetővé teszik a Developer Unstable Edition tesztelői számára.

A felkérés sokakat motivált és egyre többen kezdik el kipróbálni a várt újdonságot, de amint lenni szokott, a valóság más, mint a virtuális tesztelések. Fokozatosan érkeznek be a hibajelentések, amiknek kifejezetten örül Riddell, hiszen ezek segítik előre lépni a fejlesztést, hogy minél jobb rendszer születhessen a végleges változatra.
1 hozzászólás

TEchie

1 hete és 4 napja

És hol kell jelentkezni?

válasz erre

új kommentek

CharlieFirpo profilja

CharlieFirpo

5 órája és 36 perce
TEchie profilja

TEchie

5 órája és 38 perce
techiii profilja

techiii

6 órája és 4 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink