KDE Plasma 5.9 tesztre invitálják a felhasználókat

2017. január 11.
3.3951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jonathan Riddell folytatja a KDE Neon Linux disztribúció csiszolását, valamint a legújabb open source megoldások integrálását a rendszerbe, de ha ez nem lenne elég, most tesztre invitálja a felhasználókat, hogy a KDE Plasma 5.9-es verzió a lehető legjobban idomuljon az operációs rendszerhez.

A KDE Plasma 5.9 stabil változata egyre közeledik, de a KDE Neon felhasználóinak már most lehetőségük van letölteni és kipróbálni a megújult asztali környezetet, amelyben már a következő generációs Wayland Display Server kapott helyet.

Jonathan Riddell elmondta, hogy nagyon sok kérdést kaptak a fejlesztői változatot használóktól, hogy mikor váltanak a Plasma 5.9-re, így egy alapos teszt után, amelyet elsősorban virtuális gépeken végeztek, és ahol tökéletesen együttműködött a rendszerrel, úgy döntöttek, hogy elérhetővé teszik a Developer Unstable Edition tesztelői számára.

A felkérés sokakat motivált és egyre többen kezdik el kipróbálni a várt újdonságot, de amint lenni szokott, a valóság más, mint a virtuális tesztelések. Fokozatosan érkeznek be a hibajelentések, amiknek kifejezetten örül Riddell, hiszen ezek segítik előre lépni a fejlesztést, hogy minél jobb rendszer születhessen a végleges változatra.
1 hozzászólás

TEchie

7 éve, 10 hónapja és 1 napja

És hol kell jelentkezni? meglepett smiley

válasz erre