Kapcsold le, hogy kicsit kikapcsolhass

2013. október 10.
5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Ismét sikerült egy meglehetősen vitatott kérdést hoznom Nektek.

A témát, ahogy elnéztem, eléggé pro és kontra kezeli a közvélemény, de talán még a tudós társadalom is. Mivel a dolog eléggé összetett, így, csak kettőt emelnék ki első körben.

Az első az elektroszmog. A második pedig az elektro-hiper érzékenység röviden EHS.

Ezt a bizonyos szmogot, alapjában az elektromágneses sugárzás okozhatja.  Van a természetes, és mesterséges sugárzás. Ezt azért is tartom fontosnak megemlíteni, mert fellelhető olyan nézet is, hogy ez, csak a mostani társadalom hulladékaként jött létre, s ha nem vigyázunk, ez okozza vesztünket. De ha csak egy kis logikus gondolkodást viszünk a dolgok menetébe, rájöhetünk, hogy a Föld, a Nap, a csillagok - melyeket nyári estéken olyan csodálattal nézegetünk - mind rendelkeznek ilyen sugárzással.

Azonban a földi létünket ma már el sem tudjuk képzelni elektromos berendezések nélkül ? s lőn, mesterséges sugárzás- így mint kellemetlen mellékhatását civilizált társadalmunknak kénytelenek vagyunk elviselni. Viszont ha egy kicsit is oda figyelünk, testünkre, ami valljuk be, elég precíz és komoly szerkezet akkor elviselhetőbbé tudjuk tenni a sugárzás ránk kifejtett negatív hatásait.

Ezt tette egy Svéd úriember is, aki meg sem állt a vadon magányában meghúzódó kis faházáig. A természethez való visszatérését oka, pedig nem volt más, mint a nála diagnosztizált Elektro- hiperérzékenység. A történetéhez hozzá tartozik, hogy több mint 20 évig volt kitéve, elektromágneses sugárzásnak. Azért valljuk, be, hogy az emberi szervezet nem erre lett kitalálva. A következmények nála nem szervi károkat okoztak, hanem funkcionálisat. Szédülést, hányingert, és ájulást kiváltva a betegnél.

Ez elég elrettentő, de ha néha akár csak egy fél órára, csendet teremtünk a lakásban, már is adtunk egy kis pihenőt az testünknek, és a lelkünknek egyaránt.
nincs még hozzászólás