Kapásból két R-besorolású Penge-filmmel térhet vissza Wesley Snipes

2019. március 04.
3.9831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amikor azt hallani, hogy a Marvel a Fekete párduccal végre valahára képviseli azon képregényfilmeket, melyek afroamerikai karaktert állítanak a középpontba, mindig felmerül a kérdés, hogy vajon az emberek megfeledkeztek a Penge-filmekről? Nos, úgy tűnik, hogy a Marvel nem.

Merthogy ugyebár azok is Marvel-filmek voltak, Wesley Snipes pedig az egyik legvagányabb Marvel-főszereplőt szállította, amit valaha láttunk, ellenben mégis megfeledkeztek róla rengetegen, bár ugye itt az eltelt idő is közre játszik. lévén az első Penge-mozi 1998-ban jött ki, így már több mint 20 éve indult a franchise.

Talán most van egy hangyányi remény, hogy végre valahára visszatérjen a karakter. A MovieWebnek adott interjút Snipes, aki elmondta, hogy jelenleg is folynak az egyeztetések annak kapcsán, hogy visszahozzák a szériát, hovatovább kapásból két Penge-filmmel terveznek, amit a színész elmondása alapján az emberek imádni fognak.

A Marvel fejesei és a Snipes mögött álló menedzsment már két éve tárgyalgat a franchise újjáélesztése kapcsán, illetve elhintette, hogy ha látni fogjuk, amit megálmodtak erre a két filmre, az eddigi Penge-mozik gyerekjátéknak fognak tűnni, ami arra enged következtetni, hogy R-besorolással tervezik útjára bocsátani a projektet, ami nem lenne meglepő, miután a Disney a Deadpoolt is megtartja felnőtteknek szóló műként, de vajon ez jelentheti azt, hogy a Marvel Cinematic Universe-ben is szerepet fog játszani a karakter? Vagy csak önálló filmeket fogunk látni, mindenféle kötődés nélkül az eddigi Vasemberes-Amerika Kapitányos univerzumhoz?
4 hozzászólás

betyár

3 hónapja, 3 hete

Nagyon adnám ha jönne.

válasz erre

Genesis

3 hónapja, 3 hete

Érdekes, hogy vissza akarják hozni... Mivel belegondolni abba, hogy egyáltalán (ha bele fogják) hogyan fogják beleilleszteni az egész Marvel Univerzum-ba. Esetleg még szerepe is lehetne így valamelyik Hős történetének a folytatásában is, ezt is el tudnám képzelni.

válasz erre

Vidoros

3 hónapja, 3 hete

Rókabőr, de elsülhet jól is.

válasz erre

csirkee

3 hónapja, 3 hete

Valahol örülök a hírnek, valahol viszont félek. Remélem nem fogják elcseszni, mert imádtam a Penge filmeket még a harmadikat is.

válasz erre