Kanadában már előrendelhető a BlackBerry DTEK60

2016. október 03.
1.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A BlackBerry hardveres részlege sajnos az elmúlt években a nagyközönség előtt haldoklott, míg szoftveresen továbbra is vezető szerepet töltenek be saját területeiken, a kettő azonban nem tudta kiegészíteni egymást.

Ennek az lett a következménye, hogy nem készítenek több saját hardvert, ami a DTEK50 után várható is volt. A vállalat vezetője azt is megerősítette, hogy az Alcatel Idol 4S-re hajazó modell lesz a következő ilyen megoldásuk, mely hamarosan be is mutatkozhat.

A pletykák szerint október 11-én kerül sor a hivatalos leleplezésre, Kanadában azonban már előrendelhetővé vált a készülék. A 700 kanadai dollár nagyjából 147 000 Ft-ot jelent, ebből kiindulva itthon könnyen 170-180 000 Ft környékére érkezhet meg a készülék.

Az 5,5 hüvelykes Quad HD AMOLED kijelző alatt egy Snapdragon 820-as chipkészlet, 4GB RAM és 32GB bővíthető tárhely kap helyet. A multimédia sosem volt a BlackBerry erőssége, de talán a 21 megapixeles hátsó kamera a jobb kamerák közé tartozik majd, az Android 6.0.1-re épülő rendszer pedig egyértelműen kudarc, hiszen illene rögtön a 7-es változattal kezdeni.
4 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 1 hónapja és 8 napja

Az Idol olcsóbb... Ennek az egésznek úgy lett volna, ha a BB OS-t dobják rá. Egy normális OS-ért és normális támogatásért én már fizetnék többet, de drágább Androidért nem...

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 8 napja

Minek erőlködnek... Szégyen amit a Chen csinált a márkával.

válasz erre

VDemon

4 éve, 1 hónapja és 8 napja

Azután hogy elhagyták a saját rendszerüket, és már hardverük sincs, nincs helyük a mobilpiacon.

válasz erre

TEchie

4 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ilyen árakkal kellett volna a Privnek jönnie és akkor lehet hogy nem lenne ekkora gondban a cég...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink