Kamerás kiegészítővel bővít a Motorola

2017. július 04.
2.8061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Motorola mostanság az okostelefonok piacán mutatott újdonságaival hívta fel magára a figyelmet, ugyanakkor nemrég egy mobilos kiegészítővel újítottak, melynek elődje nem aratott óriási sikert, így a folytatás kissé meglepő is lehet.

A Motorola Verve Cam+-ról van szó, mely nevéből adódóan a 2016-os MWC alkalmával bemutatott Verve Cam utódja. Az 56 x 56 x 28 milliméteres és mindössze 61 grammos kamera leginkább az élő közvetítésekhez készült.

Az újdonság 45 perces üzemidőre képes egy töltéssel, a videó minőségére pedig nem igazán lehet panaszunk, hiszen 30 fps mellett 2,5K-s videókat készít, méghozzá igencsak stabilan, hiszen optikai képstabilizátort is kapott az apróság. A felvételeket microSD kártyán is tárolhatjuk, a vezeték nélküli kommunikáció pedig WiFi és Bluetooth hálózaton keresztül történhet, de persze microUSB csatlakozót is találunk a készüléken.

Az IPX4-es vízállóság fontos extra lehet, a Hubble Connect for Verve Life app pedig megkönnyíti a csíptetővel és kis állvánnyal érkező kamera használatát.
1 hozzászólás

TEchie

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Youtubereknek biztos jó.

válasz erre