Júniusra csúszhatott a Google Pixel 4a megjelenése

2020. május 13.
1.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A korábbi hírek szerint az egész világon május 22-re tűzték ki a Google Pixel 4a megjelenését, azonban német források szerint ez az időpont végül tarthatatlan lehet, lévén úgy hírlik, hogy elcsúsztatták a készülék premierjét.

Az információ a német Caschys blogból származik, akik állítólag a német Vodafone-tól jutottak hozzá olyan belsős dokumentumokhoz, melyek feketén-fehér leírják, hogy a Google középkategóriás okostelefonjának premieridőpontja - Európában legalábbis - június 5-e lett, ami vélhetően az egész kontinensre érvényes, és korántsem jelenti azt, hogy Amerikában ne maradhattak volna az eredeti terveknél.

A Google Pixel 4a várhatóan egy Snapdragon 730-as lapkakészletre és 6GB RAM-ra felépülő készülék lesz 64/128GB ROM társaságában, amihez 5,81 hüvelykes OLED kijelző, 3080 mAh-s akkumulátor, hátlapi ujjlenyomat-olvasó, valamint 12 és 8 megapixeles kamerák járnak majd.
megjelenését, azonban német források szerint ez az időpont végül tarthatatlan lehet, lévén úgy hírlik, hogy elcsúsztatták a készülék premierjét.'>
2 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nagyon gyenge cucc lesz ez.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 9 napja

Tök lényegtelen, kutyát se ez a ****.

válasz erre