Júniusban jön az HBO új sorozata, A hátrahagyottak

2014. június 19.
6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Június 30-án debütál az HBO-n a csatorna legújabb saját gyártású dráma-sorozata, A hátrahagyottak.

A Tom Perrotta regénye alapján készült film forgatókönyvét a Lost Emmy-díjas írója, Damon Lindelof és maga a könyv írója, Tom Perrotta készítette. A történet a népesség 2%-ának eltűnésével kezdődik, és nincs rá magyarázat, hogy mindez hogyan és miért történt. A sorozat színészei között szerepel Justin Theroux és Liv Tyler is.



Az HBO legújabb saját gyártású sorozata egy megmagyarázhatatlan eseménnyel veszi kezdetét: eltűnik a világ lakosságának 2%-a. A rejtélyes eset után három évvel, New York állam kisvárosában, Mapletonban folytatódik a történet, ahol semmi sem olyan, mint az eltűnések előtt volt, melyet sokan a Bibliában megjövendölt elragadtatással magyaráznak. A történtekre a hátrahagyottak a legkülönfélébb módon reagálnak: vannak, akik a hallgatásba és magányba menekülnek, vannak, akik megpróbálják túltenni magukat a katasztrófán, és vannak olyanok is, akik elkeseredve attól, hogy nem kerültek a méltó elragadottak közé, bűnbánó szektákban élnek tovább. Kevin Garcey (Justin Theroux) rendőrfőnök, két gyermek apja, megpróbálja fenntartani a megszokott állapotot, ám a fogalom ekkorra már teljes mértékben érvényét veszítette.

A hátrahagyottak első része június 30-án látható az HBO-n és az HBO GO-n. A filmsorozat alapjául szolgáló regény magyar változata, a Geopen kiadásában szintén június 30-án kerül a könyvesboltok polcaira.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2jcFNEwtjO0?rel=0&w=560&h=315]
Forrás: HBO Sajtószoba
nincs még hozzászólás