Júliusban már meg is jelenhet a Google Pixel 4a?

2020. június 22.
9.3561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Két francia viszonteladó felület is belistázta a Google Pixel 4a mobiltelefont, amitől alapvetően nem várunk semmi különlegeset, viszont a megjelenési dátumról még nemigen van információ, csakhogy a franciák most ezt is kiszivárogtathatták.

Egyrészt az Ordimedia volt, aki belistázta a mobiltelefont: fekete és kék színekben tüntették fel az érkező készüléket, amelyet elviekben 510 euróért fognak kínálni. Mindeközben az eStock.fr 442 eurós áron tüntette fel a mobilt, mind a kettőnél 128 GB-os a kütyü.

Júliusban már meg is jelenhet a Google Pixel 4a? - 2. kép

Az Ordimedia szerint július 7-én érkezik a Google Pixel 4a, ami a korábbi pletykákkal nem áll párhuzamban, miszerint július 13-án leplezik és október 22-én jelentetik meg a telefont. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, az biztos, hogy heteken belül eldől, mi a helyzet.

Júliusban már meg is jelenhet a Google Pixel 4a? - 3. kép

2 hozzászólás

Sanyi9889567

4 éve, 1 hónapja és 3 napja

Na végre! Erre a telefonra vártam,mivel én xiaomiról váltok,a stock rom híve vagyok.A pocophone F1-et is pixel experience rommal használtam,de így sem hozza azt az élményt teljes egészében.A Google pixel legalább nincs teliokádva mindenféle előtelepített akkuzabáló appokkal,és 3 évig első kézből kapja a rendzserfrissítéseket.Arról nem beszélve hogy fényképezésben agyonverdesi az összes xiaomi,Samsung ,huawey ,LG telefonokat is.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 3 napja

Jobboldali box első bejegyzése: "Állítólag októberre csúszott a Google Pixel 4a megjelenése" röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

AMúgy meg a kutyát nem érdekli ez a fos, csak mondom.

válasz erre