Jövőre Microsoft Office is lesz a Mercedesekben

2016. szeptember 06.
1.7961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az autóipar ugrásszerű technológiai fejlődése még évekig lendületben lesz, rengeteg nagy név működik együtt különféle projekteben, melyek izgalmas eredményekkel járnak és a közeljövőben alkalmazásra is kerülnek az aktuális gyártó autóiban.

Nemrég a Mercedes és a Microsoft jelentett be egy érdekes együttműködést, melynek keretében Office kerül a Mercedes autókba. Sokak örömére nem arról van szó, hogy Windows fut majd a 2017-es Mercedes modellek fedélzeti számítógépén, inkább arról, hogy a németek információs rendszerébe integrálnak Microsoft szolgáltatásokat.

Az Office csomagból egyelőre a naptárról és az Exchange fiókról esett szó, így az autó például egy meeting helyére navigálja a tulajdonosát vagy hívást kezdeményezhet az ügyféllel, partnerrel, akihez útban vagyunk.

Az első ilyen modellek 2017 első felében kerülnek piacra, arról nem esett szó, hogy ez valami extra lesz e vagy simán csak egy beépített funkció. Elsőre nem egy nagy innovációról van szó, de jól látszik, hogy az autókban még mekkora potenciál rejtőzik.
2 hozzászólás

VDemon

4 éve, 3 hónapja és 8 napja

Újabb érv a Merci ellen!

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 3 hónapja és 8 napja

Istenem ments meg! Mindig attól féltem hogy MS szoftver kerül egy autóba.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink