Jövőre debütál a mozikban a felújított Titanic

2022. június 23.
44.9501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén ünnepli 25-dik évfordulóját James Cameron egyik leghíresebb mozifilmje, melyet az elmúlt években digitálisan felújítottak, így jövőre Valentin-napon kerül ismét a mozikba a Titanic sztorija méghozzá 3D 4K HDR-ben és nagy képkockasebességgel.

Kate Winslettel és Leonardo DiCaprioval készült gigafilm 1997-ben került a mozikba, mely óriási sikert hozott a szereplőknek és a filmstúdiónak is, 11 Oscar-díjat sikerült bezsebelnie. 2012-ben jelent meg a Titanic 3D-s változat, de azóta még többet dolgoztak a filmen és ennek köszönhetően jövőre már egy sokkal szebb látványvilággal várják a nézőket a mozikban.

Nem a Titanic lesz az első film, ami évekkel később ismét a mozikba kerül, James Cameron Avatarja is visszamegy a filmszínházakba, ugyanis a rendező még a második rész bemutatása előtt szeretné, ha az emberek ismét megnéznék, az egyébként már rongyosra vetített filmjét még egyszer. Mindenesetre jövőre érdemes lesz a csajodat elvinni Valentin-napon a Titanicra, hogy lássa még jobb feldolgozásban DiCaprio fagyos halálát.
3 hozzászólás

login_password

1 éve, 11 hónapja és 21 napja

Elég unalmas egy film.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nem tudtam mi hiányzik! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 11 hónapja és 22 napja

röhögő smiley Te jó ég. Minek?!

válasz erre