Jövőre debütál a mozikban a felújított Titanic

2022. június 23.
9.5101
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén ünnepli 25-dik évfordulóját James Cameron egyik leghíresebb mozifilmje, melyet az elmúlt években digitálisan felújítottak, így jövőre Valentin-napon kerül ismét a mozikba a Titanic sztorija méghozzá 3D 4K HDR-ben és nagy képkockasebességgel.
 

Kate Winslettel és Leonardo DiCaprioval készült gigafilm 1997-ben került a mozikba, mely óriási sikert hozott a szereplőknek és a filmstúdiónak is, 11 Oscar-díjat sikerült bezsebelnie. 2012-ben jelent meg a Titanic 3D-s változat, de azóta még többet dolgoztak a filmen és ennek köszönhetően jövőre már egy sokkal szebb látványvilággal várják a nézőket a mozikban.

Nem a Titanic lesz az első film, ami évekkel később ismét a mozikba kerül, James Cameron Avatarja is visszamegy a filmszínházakba, ugyanis a rendező még a második rész bemutatása előtt szeretné, ha az emberek ismét megnéznék, az egyébként már rongyosra vetített filmjét még egyszer. Mindenesetre jövőre érdemes lesz a csajodat elvinni Valentin-napon a Titanicra, hogy lássa még jobb feldolgozásban DiCaprio fagyos halálát.
3 hozzászólás

login_password

6 napja és 5 órája

Elég unalmas egy film.

válasz erre

Ronalddo

6 napja és 10 órája

Nem tudtam mi hiányzik!

válasz erre

inkognito

6 napja és 12 órája

Te jó ég. Minek?!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink