Jövő hónapban debütál az LG 31 hüvelykes UHD monitora

2013. december 18.
4141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A legfrissebb hírek szerint jövő év januárjában mutatkozik be az LG új Ultra HD monitora, amely 31 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.
 

Ha minden igaz, másik két készülék is érkezik.

Karácsonyi meglepetés már nem lesz belőle, de jövő év első LG termékének nem rossz ? legalábbis a televíziókat tekintve.

A 31MU95 sorozatszámú televízió 4K felbontással (4096 x 2160) rendelkezik, és emellett pedig  19:10-es képaránnyal bír. Ez jelentős eltérést mutat a ?hagyományos? UHD tévékhez képest, amelyet 16:9-es képaránnyal és 3840 x 2160 pixel felbontással rendelkeznek. Egy másik érdekes tulajdonsága a televíziónak, hogy 20 Gbps Thunderbolt 2 porttal rendelkezik (nagy sebességű optikai kábeltechnológia, mellyel elektronikai eszközöket köthetünk össze), mellyel együtt teljes mértékben támogatja a 4K felbontást a RED Scarlet és az EPIC kamerák esetén. Ez a szakmában dolgozók számára hasznos lehet az utómunkálatok során.A hírek szerint másik két modell is érkezik majd: egy 34 és egy 29 hüvelykes 3440 x 1440-es felbontású készülék, melyek 21:09-es képaránnyal rendelkeznek. Mindkét modell az LG színkalibráló szoftverével felszerelve lép piacra. Az LG nem közölte a termék árát, de valószínű, hogy a hamarosan közeledő CES-en, erre is fény derül majd.

via Techspot
nincs még hozzászólás