Jövő héten mutatkozik be a Qualcomm mindenkit legyalázó új mobilos lapkája

2018. november 26.
7.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután a Qualcomm kiküldte a meghívókat, nyilvánossá vált, hogy mikor számíthatunk a cég részéről a következő mobilos lapka-nagyágyú, avagy a Snapdragon 8150 hivatalos bemutatójára.

A hírek szerint erre napra pontosan december 4-én, azaz jövő kedden kerül sor, de nem is annyira a dátum, mint inkább a helyszín és a körülmények a furcsák, hiszen a gyártó egyenesen Hawaii-ra viszi a bemutatót, ahol rengeteg újságírót gyakorlatilag nyaraltatnak majd, hiszen már előtte nap egy ebéddel indul a felvezető ceremónia.

Sőt mi több, kedden még pontos részletek sem nagyon lesznek a lapka kapcsán, ezt az utána következő napokban tervezi megosztani velünk a gyártó, az viszont már most biztos, hogy elődjéhez mérten 20 százalékkal gyorsabb lesz, GPU-ként egy Adreno 640-et építettek bele, mindezt pedig 7nm-es gyártástechnológiával valósították meg. Illetve persze már az 5G sem maradt ki belőle!

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy az új lapka csak az androidos mezőnyben lesz a legerősebb, az Apple A12 Bionic-ját nem tudta megszorongatni - legalábbis az Antutu eredmények alapján.
4 hozzászólás

Direktor

5 éve, 10 hónapja és 11 napja

Na és miben jön először? meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 10 hónapja és 11 napja

Apple mindig erősebb chipben, ez van.

válasz erre

VDemon

5 éve, 10 hónapja és 11 napja

De ez az elnevezés.... meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 10 hónapja és 11 napja

2-3 hónapig meglesz az új király. mosolygó smiley

válasz erre